Krka

Članska ekipa MRK KRKA z današnjim dnem vstopa v novo sezono 2018/19

Članska ekipa MRK KRKA je po slabih dveh mesecih premora danes znova zavihala rokave in tako začela s pripravami na novo rokometno sezono 2018/19. Izbranci trenerja Mirka Skoka so se že tradicionalno zbrali na igrišču pred novomeško dvorano Leona Štuklja, kjer jih je uvodoma pozdravil predsednik kluba Marjan Kukman, ki je fantom med drugim zaželel uspešno delo, posebne dobrodošlice pa je bil tokrat deležen Luka Florjančič, letošnja edina okrepitev v vrstah MRK KRKA.

» Veselim se novih izzivov, kajti letošnja sezona bo znova atraktivna, kar se konkurence tiče. S trdim delom začenjamo od današnjega dne in upam, da sezona, ki je pred nami, mine brez poškodb. Ekipa je ostala enaka, priključilo se nam je nekaj mlajših članov iz mladinskih vrst, ki bodo deležni enake obravnave kot starejši članski igralci. Vsak posameznik se bo moral za minutažo, ki jo bo dobil na tekmi pošteno potruditi«, je povedal trener Skoko.

Sicer pa so rokometaši na zbor prišli odločeni, da rezultat iz minule sezone še izboljšajo, zato so že na prvem treningu s kondicijskim trenerjem Zoranom Dražetičem naredili test vzdržljivosti, v prvem planu pa je nabiranje fizične moči in kondicije. Treninge bodo člani opravljali dva krat dnevno, večinoma se bodo zadrževali v okolici Novega mesta, naslednji mesec pa odhajajo na krajše priprave na Madžarsko. V avgustu bo v okviru kluba potekal že drugi rokometni turnir v mednarodni zasedbi, pred začetkom prvenstva pa se bo v Novem mestu odvil tudi Super pokal med MRK KRKA in RK Celje Pivovarna Laško.

Člansko ekipo sestavljajo:

Jaka Jakše, Luka Florjančič, Grega Okleščen, Klemen Matko, Jan Irman, Jaka Plut, Leon Rašo, Tilen Kukman, Jernej Papež, Luka Klemenčič, Kristjan Pršina, Mark Batagelj, David Didovič, Jan Bevec, Kristjan Windischer, Dino Rašo, Aleksandar Tomić, Blaž Brajer in Uroš Pavlin.

Strokovni kader:

Trener -Mirko Skoko

Pomočnik trenerja -David Imperl

Kondicijski trener- Zoran Dražetič

Fizioterapevt -Aleš Vidmar

Vodja moštva -Gregor Šuštaršič

Other Articles

Klub
Članska ekipa