Krka

Dan po zgodovinskem klubskem uspehu čestitke dežujejo od vsepovsod

Sinočnja senzacionalna zmaga Krke nad zvezdniškim Celjem je ponudila dobre obete pred začetkom prvenstva v NLB ligi. Sanje dolenjskih rokometašev so se uresničile, saj so s srčno in borbeno igro pred še bolj navdušeno množico obiskovalcev v domači dvorani Marof dokončali začeto delo s finalne tekme Pokala Slovenije v Ljutomeru, kjer so zmago slavili varovanci Branka Tamšeta.

Nagrade za minulo leto dobile lastnike, MVP vratarja obeh moštev

Po koncu tekme sta direktor podjetja Roletarstvo Medle, Robert Medle in novomeški župan Gregor Macedoni s praktičnimi nagradami, ki jih je prispevalo podjetje Adria Mobil d.o.o, nagradila še najboljša igralca srečanja. To sta zasluženo postala Aleksandar Tomić (vratar MRK KRKA) in Klemen Ferlin ( vratar RK CPL).

Predstavniki Rokometne zveze Slovenije so ob polčasu superpokalne tekme podelili tudi priznanja za sezono 2017/18.  Najboljši strelec je po mnenju trenerjev Lige NLB postal Aleks Kavčič, vratar Urban Lesjak in igralec Borut Mackovšek, nagrade so predstavniki klubov prejeli iz rok Gorana Cvijiča, generalnega  sekretarja RZS in podpredsednika RZS Boštjana Kozoleta.

Med drugim je RZS pripravila še podelitev priznanj trem najboljšim moškim klubom v tekmovanju mladih.

  1. mesto – RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO ( Boštjan Kozole)
  2. mesto – RK GORENJE VELENJE ( Goran Cvijič)
  3. mesto – MRK KRKA NOVO MESTO ( Gregor Macedoni, župan MO NM)

Podjetje Reakt, ki je uvoznik opreme Hummel, pa je z bonom za nakup športnih copat razveselil nagrajenca letnih vstopnic.

Moški rokometni klub Krka se ob tem zahvaljuje Rokometni zvezi Slovenije, vsem gledalcem in sponzorjem kluba ter Krkini maskoti, ki je ob parketu spodbujala gledalce in navijače.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa