Krka

Gostje iz Obale iz Novega mesta z novim porazom

Ekipa starejših dečkov B je pravkar odigrala zaostalo tekmo 7. kroga v polfinalni skupini A. Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so gostili ekipo RD Butan Plin Izola in tudi po današnjem srečanju ostajajo še edina neporažena ekipa v omenjeni skupini. Tekma se je končala s 35:19 (16:8).

Tokrat so imeli krkaši dokaj lahkega nasprotnika, kar se je pokazalo tudi na igrišču, saj so Novomeščani brez težav premagali Primorce in si na račun vpisali 16 točko v tem delu tekmovanja. Izolani so krkašem parirali le v uvodnih minutah, potem pa so domačini zaigrali podjetnejše in si zmago zagotovili že v prvem delu, saj so imeli pred nadaljevanjem dovolj veliko prednost, ki pa so jo v nadaljevanju z dobro kolektivno, predvsem pa borbeno igro uspešno pripeljali do konca. Izolani so tako morali športno priznati premoč gostiteljem, ki so se, kot že omenjeno, veselili osme zmage v polfinalni skupini A.  Z odlično realizacijo se je s 15-imi zadetki v statistiko vpisal Luka Muhič, ki je do tega kola s 83 zadetki najboljši strelec v omenjenem delu tekmovanja.

Za Krko so nastopili: Muhič M., Nahtigal, Zajc 5, Strmole 2, Pirh, Muhič L. 15, Jereb 9, Udovč 4.

Naslednjo tekmo bodo starejši dečki prav tako odigrali v dvorani Marof, gostili bodo ekipo MARK Olimpija, ki se trenutno nahaja na sredini lestvice.

Other Articles

Članska ekipa
Zanimivost
Priznanje tudi Rajhu