Krka

Grosuplje lahek plen za Krkaše

Starejši dečki B so v 8. krogu skupine CENTER II pred domačim občinstvom vknjižili novo zmago, potem ko so brez težav premagali ekipo Rokometnega kluba Grosuplje. Krkaši so tekmo dobili s 33:22 (16:9).

Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča, ki so veljali za nesporne favorite, so se tokrat pošteno znesli nad goste iz Grosuplja, ki do konca tekme niso imeli nikakršnih možnosti za uspeh. Krkaši so na parketu zagospodarili od samega začetka tekme, kjer so prikazali odlično rokometno predstavo, s katero je bil ob koncu navdušen tudi trener Adamčič in gledalci na tribunah dvorane Marof. Ekipa je skozi celoten potek srečanja delovala zbrano, tudi tokrat jih je krasila borbena igra, prevladovali so v vseh segmentih rokometne igre in na koncu povsem zasluženo osvojili nov par točk in se z današnjo zmago po lestvici povzpeli za dve mesti ter si tako s trebanjskim Trimom delijo 1. mesto.

Statistika: Drnovšek, Smolič 6, Derganc 4, Golob 5, Janežič 4, Butala, Pust 1, Kaplan 6, Nemanič 2, Ščuka 4, Blažič 1,

Ekipa SDB bo naslednji, 9. krog odigrala v gosteh pri ekipi RK Trimo. Derbi kroga bo čez teden dni v telovadnici trebanjske osnovne šole.

Other Articles

Kadetska ekipa
Kadeti nadigrali Grosupeljčane
Mladinska ekipa