Krka

Kadeti iz domače dvorane brez izplena

Ekipa kadetov je odigrala tekmo 7. kroga v 1. kadetski ligi. V domači dvorani je gostila vrstnike RK Trimo Trebnje, novih točk pa so se na koncu razveselili gostje.

Tekma se ni začela po željah Novomeščanov. Gostje so v prvih desetih srečanja že imeli pet golov prednosti (2:7), a so krkaši kmalu zaostanek več kot prepolovili, v zadnjih desetih minutah prvega polčasa pa naredili preveč napak za priključek. Ob polčasu so zaostajali za šest zadetkov (12:19). Tudi drugi del sosedskega srečanja varovanci trenerja Roberta Cvikla niso začeli najbolje. Trebanjci so tempo igre prestavili v višjo prestavo, krkaši pa napak iz prvega dela niso uspeli popraviti in s tem zaustaviti naleta gostov, ki so prednost le še povečevali in se na koncu veselili zmage. Končni rezultat tekme je bil 32:36 (12:19).

Statistika: Drnovšek, Smolič 6, Derganc 7, Golob 2, Janežič, Butala 4, Cesar 2, Zajc, Pirh 7, Bartolj, Pavlin 2, Ščuka 2

Kadete v naslednjem krogu čaka nova tekma, tokrat se že v soboto podajajo na gostovanje k trenutno vodilni ekipi Slovana.

Other Articles

Zanimivost
Kadetska ekipa