Krka

Kadeti po dveh tekmah na vrhu lestvice

Dopoldne je ekipa kadetov odigrala 2. krog v predtekmovalni skupini CENTER II, kjer je gostila ekipo RD Riko Ribnica in po zmagi nad Metliko v prvem krogu, so bili varovanci trenerja Robija Cvikla tudi tokrat uspešni. Tekmo so Krkaši dobili z rezultatom 23:18 ( 10:9).

Novomeščani so v prvem delu srečanja odigrali dovolj zbrano in si do polovice prvega polčasa priigrali prednost treh zadetkov ( 5:2), prednost pa uspeli ohraniti le do zadnje minute prvega polčasa, ko so Ribničani uspeli izenačiti in izid poravnati na 9:9, a so po strelu Krkaši z golom Vida Rajha na odmor odšli z minimalno prednostjo enega zadetka ( 10:9).

Gostje so v nadaljevanju prikazali bolj všečno predstavo, saj si Novomeščani do 45. minute niso uspeli priigrati prednosti. Po minuti odmora domačega trenerja Cvikla pa so Krkaši tempo igre znova speljali na svoj mlin in si znova ustvarili občutnejšo prednost štirih zadetkov, kar je do konca tekme zadostovalo za zanesljivo zmago. Končni rezultat tekme je bil 23:18.

STATISTIKA:

Nosan, Rauh, Rajh 6, Filipovič, Berk, Muhič R.5, Rogelj, Muhič Ma., Knap, Kokalj, Emeršič 4, Luštek 1, Luzar 1, Gros 4, Tisovec 2.

Danes teden kadeti odhajajo na prvo gostovanje v sezoni, njihov gostitelj pa bo ekipa RK Grosuplje.

Other Articles

Članska ekipa
Bliža se dolenjski derbi
Starejši dečki