Krka

Kadeti s prvega derbija s polnim izkupičkom

Uvodno tekmo nove sezone 2017/18 je ekipa kadetov pod vodstvom trenerja Roberta Cvikla začela obetavno. Že v uvodnem krogu je Novomeščanom žreb določil večnega rivala, ekipo Trima iz Trebnjega, ki so jo krkaši premagali z rezultatom 28:30 ( 15:18).

Aktualni državni prvaki so gostovanje v dvorani trebanjske Osnovne šole dobro izkoristili, čeprav so domačini v prvem delu tekme še poskušali držati stik z krkaši, ki pa so na polčas odšli s tremi zadetki prednosti (15:18). Drugi polčas je povsem pripadal krkašem, ki so s kontroliranim in discipliniranim napadom polnili gostujočo mrežo. Trebanjci so skušali rezultat in igro s prvega dela popraviti, a jim to ni uspelo, saj so Novomeščani na krilih Rajha in Avsca, ki sta bila vsak z osmimi zadetki najbolj razpoložena strelca, tekmo srečo pripeljali h koncu.

Za Krko so igrali: Rauh, Rajh 8, Avsec 8, Filipovič, Majstorovič 1, Jakše 2, Nosan, Jaklič 1, Lazarevič, Srebrnjak 2, Klobučar 3, Kastelic, Luštek, Luzar 2, Gazvoda 3.

Krkaše v naslednjem krogu čaka gostovanje v Kočevju, poleg tega pa se bodo v predtekmovalni skupini CENTER II srečali še z ekipami RD Riko Ribnica, RK Črnomelj in RK Sviš.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa