Krka

Kadeti še naprej neporaženi, v Marofu klonil tudi Črnomelj

V predtekmovalni skupini CENTER II je bila v dvorani Marof odigrana tretja tekma ekipe kadetov, ki so gostili vrstnike iz RK Črnomelj in osvojili tretjo zaporedno zmago. Končni rezultat je bil 33:25 ( 21:15).

Gostje iz Črnomlja so iz Novega mesta tudi tokrat odšli brez izplena in še naprej ostajajo na zadnjem, šestem mestu lestvice v omenjeni skupini, medtem ko Novomeščani pod vodstvom trenerja Robija Cvikla delijo prvo mesto z ekipo Sviša.

Krkaši so bili tudi tokrat v vlogi favorita, kar so na koncu tudi dokazali. Prikazali so všečno rokometno igro in si na račun zasluženo vpisali nov par točk.

V tekmo so vstopili odločno in vseskozi narekovali potek srečanja, ki pa mu gostje iz Črnomlja niso sledili. Na listo strelcev so se pri Novomeščanih tokrat vpisali vsi igralci razen vratarjev, najbolj strelsko razpoložen pa je bil Vid Rajh z osmimi zadetki.

Za Krko so igrali: Rauh, Avsec 1, Rajh 8, Filipovič 1, Majstorovič 5, Jakše 5, Nosan, Jaklič 1, Knap 1, Lazarevič 1, Srebrnjak 3, Klobučar 2, Luštek 1, Luzar 1, Gazvoda 3.

Naslednjo tekmo bodo kadeti odigrali v gosteh pri ekipi Ribnice, ki je po treh tekmah na trenutnem 4. mestu v predtekmovalni skupini CENTER II.

Other Articles

Mladinska ekipa
Starejši dečki