Krka

Kadeti uvod v sezono začinili z zmago

Tekmovalno sezono 2019/20 so v skupini CENTER II to popoldne začeli tudi kadeti, ki so si že na uvodni tekmi na račun vpisali prvi par točk. V prvem krogu so gostovali pri ekipi RK Grosuplje in bili z rezultatom 22:28 ( 8:16) boljši od gostiteljev.

Varovanci trenerja Roberta Cvikla so prikazali odlično igro v prvem delu, v ospredje je prišla krkina kakovost in dobra igra v obrambi in napadu, saj so si ob polčasu že priigrali zajetnejšo prednost osmih zadetkov. V nadaljevanju so Novomeščani odigrali nekoliko bolj ležerno, naredili nekaj napak, domačini pa so ponujeno priložnost izkoristili, a so bili Krkaši dovolj zbrani in taktično bolj podkovani, da so zadržali vodstvo in na koncu zasluženo slavili.

Urh Emeršič, kapetan:» Uvodno tekmo v novi sezoni smo začeli z zmago proti RK Grosuplje. Čeprav s slabšo igro v obrambi ter napakami v napadu kjer ni šlo vse po načrtu, se nam je na koncu poklopilo in smo tekmo s +6 tudi dobili. Verjamem, da bomo v prihajajočih tekmah stopnjevali našo formo in prikazali boljšo igro tako v obrambi kot v napadu na najvišjem nivoju, za kar nas čaka še veliko garanja na treningih«

Statistika: Vidmar 6, Muhič L.6, Muhič R.5. Emeršič 4, Tisovec 2, Berk 1, Udovč 1, Rataj 1, Zajc 1, Jereb 1, Muhič Ma., Rauh, Strmole, Muhič M., Kokalj, Nemanič.

Other Articles

Članska ekipa
Krkaši iz Koroške praznih rok
Članska ekipaZanimivost
Novosti Lige NLB v sezoni 2019/20