Krka

Kadeti zaradi lastnih napak ob točko

V dvorani Šolskega centra v Krškem je bila odigrana tekma 3. kroga v 1. državni kadetski ligi. Rokometaši Krke so gostovali pri ekipi Rokometnega kluba Krško in po slabšem drugem polčasu na koncu iztržili neodločen rezultat, bilo je 31:31 (14:18).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prva polovica prvega dela tekme je minila v izenačenem duhu, nato pa po golu Tjaža Butale, ki je bil tudi najbolj razpoložen igralec pri Krki povedli in igro speljali na svoj mlin in polčas sklenili s štirimi goli prednosti. Krčani so v drugi del srečanja vnesli veliko več samozavesti in zaostanek hitro izničili. Novomeščani so bili v ključnih trenutkih tekme brez idej v napadu, slabša realizacija pa jih je na koncu stala obeh točk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ROKOMETNI KLUB KRŠKO: Brljavac 1 (2 obrambi), Mavsar (4 obrambe), Šiško 4, Plevanč 2, Brečko 11 (3), Čepin 2, Žarn 5, Vlahov 2, Kokotec 4, Brljavac,
MRK KRKA: Bartolj (1 obramba), Rangus (4 obrambe), Pust 6, Kastelic 1, Kanc, Krbanjević, Kastelec 1, Rus, Butala 9 (2), Zajc 6, Progar 3, Kaplan 1, Kovač 4 (4), Kovač, Resnik, Tratar,

Sedemmetrovke: ROKOMETNI KLUB KRŠKO 3 (3), MRK KRKA 7 (6)
Izključitve: ROKOMETNI KLUB KRŠKO 8 minut, MRK KRKA 8 minut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Do naslednje tekme, ki jih čaka danes teden v domači dvorani Marof, bodo skušali napake popraviti in se na Celjane, ki bodo njihov naslednji tekmec čim bolj pripraviti.

 

Other Articles

Mlajši dečki
Turnir MDA v Črnomlju
Mlajši dečki