Krka

Kadeti zrežirali preobrat in slavili pomembno zmago

Ekipa kadetov je včeraj odigrala drugo tekmo polfinalne skupine A, njihov nasprotnik pa je bila ekipa ŠD Škofljica Pekarna Pečjak. Krkaši so po izjemnem »finišu« v končnici tekme prišli do stoodstotnega izkupička točk, tekmo so dobili s 28:22 ( 12:15).

Začetek tekme ni bil ravno obetaven, saj so gostje hitro prišli do prednosti treh, štirih zadetkov. Luknjičasta obramba Krke in številne napake so dodobra izkoriščali Škofljičani, ki so na odmor odšli s prednostjo treh zadetkov (12:15). Gledalci v dvorani Marof so v nadaljevanju lahko spremljali povsem drugačno igre Krke, saj so varovanci trenerja Roberta Cvikla ustavili nalet gostov z bolj dinamično igro. Z odlično in borbeno predstavo so Novomeščani prišli do občutne prednosti v sami končnici tekme, ko so z delnim izidom 6-0 povsem ohromili goste, saj v zadnjih 14. minutah tekme ekipa Škofljice sploh ni prišla do zaključnega strela. Pohvala za preobrat, kakršnega so v ključnih trenutkih zrežirali kadeti, velja prav vsem igralcem, ki so dodobra izkoristili prednost domačega terena in se skupaj z navijači veselili uspeha.

Statistika: Rauh, Rajh 14, Filipovič, Nosan, Muhič R., Muhič Ma., Knap, Kokalj 2, Emeršič 8, Luštek, Luzar 2, Vidmar 2, Tisovec.

Za kadete bo izrednega pomena tudi tekma v Izoli, kamor odhajajo prihodnji teden.

Other Articles

Mini rokomet
Članska ekipa