Krka

Sinoči so se rokometaši Krke vrnili s krajših priprav, ki so jih pred nadaljevanjem drugega dela sezone v ligi NLB opravili v Slovenj Gradcu. S tamkajšnjo ekipo so v petek in soboto odigrali dve prijateljski tekmi, kjer pa, kot je že pred odhodom na Koroško povedal trener Mirko Skoko, rezultat ni bil v ospredju. Ekipa se je na ta način še bolj uigrala, ter povezala z novinci, ki so se Novomeščanom pridružili pred začetkom spomladanskega dela sezone.

Marko Majstorovič: »Mislim, da je sprememba okolja prišla prav vsakemu igralcu, kar je bilo razvidno tudi na obeh tekmah. Vidi se, da treniramo dobro ter da odpravljamo napake in dodajamo nekakšne nove elemente v naši igri, kar nam bo prav prišlo pri nadaljevanju prvenstva. S pripravami sem zadovoljen, saj smo se kot ekipa še nekoliko bolj povezali ter prijetno sprejeli nove tri soigralce. Skupaj se že veselimo nadaljevanja sezone«.

Luka Klemenčič: »Kljub temu, da so bile priprave kratke, so bile zelo koristne. Po kratkem premoru smo potrebovali, da se vrnemo v igralni ritem. Velik poudarek je bil namenjen predvsem uigravanju ekipe, priložnost na teh dveh prijateljskih tekmah pa so dobili vsi igralci, kar je prav tako pomembno«.

V prihajajočem tednu bodo misli Novomeščanov usmerjene  med drugim tudi na pripravo na zaostalo tekmo 10.kroga lige NLB, kjer bodo v dvorani Marof gostili ekipo RD Butan Plini Izola. Tekma bo v soboto, 30.januarja.