Krka

Članska ekipa pod vodstvom trenerja Romana Zarabca se je danes zbrala prvič  po novoletnih praznikih. V prostorih kluba so rokometaši pred treningom dobili navodila o poteku priprav na drugi del sezone, ki se začne prvega februarja z gostovanjem v Ormožu.

»Veselim se pripravljalnega obdobja, kjer se bomo takoj posvetili izboljšanju fizične vzdržljivosti in še posebno pravilni taktični igri, se pravi izpeljavi in disciplini igre, da bo čim manj tehničnih napak. Želim si, da se bomo čim bolje pripravili, s tem imam v mislih tudi izrazit osebni napredek posameznikov. Le tako bomo postopoma izboljšali rezultate. Vse to pa lahko dosežemo le, če bo zdravstveno stanje na optimumu«, poudarja Zarabec, ki pa na današnjem zboru ni imel enega najpomembnejših členov ekipe, Tilna Kukmana, ki se z mladinsko reprezentanco mudi na turnirju na Madžarskem.

Rokometaši Krke bodo reprezentančni premor izkoristili za nekaj pripravljalnih tekem, prva v nizu jih čaka že ta petek v Ivančni Gorici, prihodnji torek (14.1) se odpravljajo na tekmo v Šmartno, konec prihodnjega tedna pa bo članska ekipa odpotovala v Poreč na tri dnevne priprave, kjer bodo prav tako odigrali tekmo s tamkajšnjim klubom.

Kot že omenjeno, se prva ligaška preizkušnja obeta 1. februarja, ko bo Krka gostovala v Ormožu.