Krka

Krkaši v Dobovi sklenili niz prijateljskih tekem

 

Rokometaši Krke so drevi s tekmo v gosteh pri MRD Dobova sklenili niz prijateljskih tekem. Varovanci trenerja Mirka Skoka so zadnjo tekmo pred superpokalom zaključili z remijem, saj je bil končni rezultat poravnan na 34:34 (19:21). V prvem delu srečanja so Novomeščani odigrali dokaj dobro, kljub napakam so tik pred iztekom prvega dela že imeli prednost petih golov, a so do polčasa gostitelji zaostanek znižali. V nadaljevanju srečanja se je poznala odsotnost prvega organizatorja igre Leona Raša, ki je tik pred iztekom prvega polčasa moral zaradi rdečega kartona zapustiti igro, vratar Tomič pa je bil zavoljo slabega počutja odpeljan na pregled v brežiško bolnišnico.

Za Krko so igrali: Rašo L. 1, Bevec 5, Pršina 6, Tomić, Klemenčič, Didovič 8, Jakše, Rašo D., Kukman 2, Matko 2, Windischer, Papež 7, Irman 3, Pavlin.

Rokometaši Krke so v sklopu priprav na skorajšnji začetek nove sezone 2018/19, odigrali skupno devet prijateljskih tekem, misli so sedaj usmerjene na tekmo superpokala, ima pa zdravniška služba še dober teden dni časa, da sanira številne poškodbe, ki pestijo kar tretjino ekipe. Zaradi različnih poškodb so namreč zadnje treninge in tekme izpustili Grega Okleščen, Jaka Jaše, Luka Florjančič in Blaž Brajer.

Other Articles

Mladinska ekipa
Turnir
Krkaši odhajajo na Dunaj