Krka

Krkaši v finišu zapravili zmago

V dvorani Marof se je popoldne odvijala tekma 2. kroga skupine CENTER II, kjer so starejši dečki B gostili trebanjsko ekipo RK Trimo Trebnje. Derbi se je po dramatični končnici končal z delitvijo točk, bilo je 23:23 ( 13:15).

Številni navijači, ki so z glasnim navijanjem dodobra ogreli že tako napeto ozračje v novomeški dvorani Marof, so lahko do zadnjega sodniškega žvižga uživali v dobri rokometni igri obeh ekip. Kljub temu, da so Novomeščani na začetku tekme dobro diktirali tempo igre in do polovice prvega polčasa imeli prednost treh zadetkov ( 7:4), so z nekaj napakami ob polčasu priigrano zapravili, na odmor so z dvema zadetkoma prednosti odšli gostje (13:15), ki pa so prednost v drugem polčasu zapravili in varovancem trenerja Iztoka Adamčiča dovolili, da so ujeli priključek in izenačili na 17:17. Igro sta obe ekipi v končnici še poživili, saj so imeli Krkaši v 48. minuti dva gola prednosti ( 23:21), a sonaredili dve kapitalni napaki, kar so Trebanjci izkoristi in rezultat poravnali na 23 :23. Nezadovoljen z delitvijo točk je bil po koncu tekme tudi Maks Zorman, ki ni skrival razočaranja. » Imeli smo že obe točki, a smo zgrešili zadnji strel ter naredili napako v napadu. Mislim, da smo v ključnih trenutkih odigrali preveč nervozno. Menim, da bi današnjo tekmo morali zmagati«.

Statistika: Smolič 3, Derganc 9, Golob 2, Janežič 1, Butala, Zorman 1, Kaplan 2, Bartolj, Nemanič, Gabrič, Ščuka 5, Blažič.

Other Articles

Članska ekipaIzjave
Članska ekipa