Krka

Članska ekipa si je z zmago na zadnji ligaški tekmi sredi prejšnjega tedna zagotovila mirnejše praznike, v spomladanski del prvenstva pa se izbranci trenerja Mirka Skoka podajajo z dvanajstega mesta prvenstvene lestvice. Po turbolentnem začetku sezone, ko Krkaši nikakor niso našli zmagovalnega ritma, je niz tekem v NLB ligi premešala še epidemija novega koronavirusa. Z dosežki prvega dela sezono zagotovo ni zadovoljen glavni trener Krke Mirko Skoko, saj je bila lestvica ciljev in želja pred sezono postavljena višje.

» Menim, da igra naših fantov v preteklosti ni bila tako slaba, kot kaže trenutni položaj na lestvici. Večino tekem smo izgubili v sami končnici in ta segment bomo skušali v bodoče izboljšati«, trenutno rezultatsko stanje v ekipi na kratko opiše Skoko in dodaja, da bo ekipa do konca letošnjega leta opravila še nekaj treningov, poudarek pa bo namenil izboljšanju individualne tehnike igralcev, poleg tega pa bodo treningi usmerjeni v fazo hitrega prenosa igre v napad in pol proti napad.

Sicer pa počitka po novem letu ne bo veliko, saj bodo rokometaši Krke z delom znova začeli v ponedeljek, 4. januarja. Želja vseh pa je, da bi v prihodnjem letu znova oživele tudi tribune v domači dvorani Marof.