Krka

Krkaši zapravili strel za delitev točk

V dvorani Marof so mladinci odigrali 7. krog v 1. mladinski ligi, kjer so gostili ekipo ŠD Mokerc-Kig. Novomeščani so tekmo tesno izgubili, rezultat tekme je bil 22:23 (11:12)

Tekma, ki so si jo ogledali številni ljubitelji rokometa, je bila v znamenju izenačenega dvoboja, na koncu pa so imeli več športne sreče gostje, čeprav bi si lahko Krkaši v zadnjih sekundah zagotovili točko. V prvem delu so v večini prevlodovali gostje, ki so vodili za dva ali tri zadetke, Novomeščani so sicer do polčas uspeli zaostanek znižati in na odmor odšli z golom zaostanka (11:12). Krkaši so drugi del tekme začeli bolje, a so s slabšo igro v napadu po nepotrebnem izgubili preveč žog. Do 40. minute so ohranjali prednost dveh zadetkov, v končnici pa popustili v napadu in v zadnjih sekundah pri rezultatu 22:23, zgrešili strel za izenačenje.

Izjava vratarja Vilija Nosana:

 

MRK KRKA: Muhič, Nahtigal (3 obramb:e), Nosan (11 obramb), Berk, Rataj, Vukić 8 (1), Škrinjar 1, Zajc 1, Strmole 2, Kokalj, Emeršič 7,Pirh 1, Tisovec 2, Jereb.
ŠD MOKERC – KIG: Ferjan (9 obramb), Jenko, Pahor 3, Šivec, Rupert 1, Drnovšek 2, Gačnik 1, Mencej 2, Jamnik, Možina, Tanko 8 (7), Pirc 4, Štrukelj 2, Rebolj, Križman, Gačnik.

Sedemmetrovke: MRK KRKA 2 (1), ŠD MOKERC – KIG 7 (7)
Izključitve: MRK KRKA 14 minut, ŠD MOKERC – KIG 12 minut

Mladinska ekipa bo imela sedaj dva prosta tekmovalna vikenda, kljub temu pa bodo v četrtek, 4. novembra, odigrali zaostalo tekmo 2.kroga. Krkaši bodo gostovali v Ivančni Gorici.

Other Articles

Kadetska ekipa
Članska ekipa