Krka

Krkaši že dobljeno tekmo izgubili v zadnjih minutah

Mladinska ekipa MRK KRKA je v 5. krogu v 1. mladinski ligi gostovala v Izoli in v napeti končnici srečanje tesno izgubila s 27:26 (11:14).

Krkaši so tekmo začeli suvereno, saj so gostitelji do prvega zadetka prišli šele v 7. minuti prvega dela (0:3). Varovanci trenerja Timona Orliča so Izolane do prvega polčasa držali na varni razdalji dveh, treh zadetkov in s prav takšno prednostjo zaključili tudi prvi polčas. Novomeščani so s prepričljivo igro nadaljevali vse do 50. minute, nato pa se je krkina barka začela počasi potapljati. Krkaši so v zaključku tekme naredili preveč napak, da bi lahko prednost, ki so si jo ustvarili v prvi polovici drugega dela, še obdržali. V ključnih trenutkih so zgrešili tri zaporedne sedemmetrovke, hkrati pa so zadnji zadetek vknjižili v 53. minuti, nato pa je sledil strelski post. Izolani so zlahka ujeli priključek in po izenačenem rezultatu 26:26 Krki v zadnjem napadu zabili gol za zmago. »Tekmo smo izgubili sami z zgrešenimi zicerji in penali. Imelo smo dobljeno tekmo, vendar smo v drugem polčasi hodili iz napake v napako. Lahko rečem, da smo premagali sami sebe s svojimi napakami« je bil po tekmi s predstavo vidno razočaran Kristjan Windischer.

Statistika: Klemenčič 8, Kukman 6, Windischer 4, Majstorovič 3, Avsec 3, Plut 1, Menger 1, Klobčar, Srebrnjak, Rauh, Nosan, Filipovič, Jakše, Luštek, Luzar.

Mladinci imajo po petih odigranih krogih dve zmagi, dva poraza ( Izola in Sviš) in remi, v naslednjem krogu pa v dvorano Marof prihaja ekipa RD LL Grosist Slovan.

 

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa
Gorela: Gremo na zmago!