Krka

Ločani doma boljši od Krke

Članska ekipa MRK Krka je nocoj gostovala v Škofji Loki, kjer so s tamkajšnjo ekipo RD Urbanscape Loka odigrali prijateljsko tekmo, ki so jo z rezultatom 31:30 ( 16:13) dobili gostitelji. Novomeščani so si za že sedmo po vrsti trening tekmo tokrat izbrali ekipo Loke, ki se je že v lanski sezoni izkazala za čvrstega nasprotnika. Krkaši so sicer imeli kadrovsko pomanjkljivo zasedbo, saj je trener Skoko doma pustil poškodovanega Jako Jakšeta, ki si je na sobotni tekmi s Trimom v naletu z nasprotnikom poškodoval ličnico, bolečine pa je po nekaj minutah današnje tekme začutil tudi Grega Okleščen in tekmo zaključil v 8. minuti prvega polčasa.

Za Krko so igrali : Brajer, Tomić, Pavlin, Rašo L.8, Bevec, Didovič 6, Okleščen, Pršina 1, Irman 1, Klemenčič 2, Rašo D.2, Papež 4, Kukman 2, Windischer 1, Matko 1, Florjančič 2.

Bolj kot današnji rezultat je pomembno na tovrstnih tekmah čim bolje uigrati ekipo in se taktično kar najbolj uspešno pripraviti na prihajajočo sezono, meni trener Skoko. Do začetka ligaškega dela sezone bodo rokometaši Krke odigrali še dve prijateljski srečanji. To soboto gostujejo v Trebnjem, zadnja preizkušnja za Novomeščane pa bo ekipa Dobove.

Other Articles

Mladinska ekipa
Mladinci premagali Krčane
Mlajši dečkiTurnir