Krka

Mini rokometaši v Marofu sklenili sezono

Ta konec tedna je v okviru 12. Rudolfovih tednov športa potekal zaključni turnir v mini rokometu, na katerem so nastopali mladi rokometaši, ki svoje prve izkušnje nabirajo pod okriljem rokometne šole MRK KRKA, v katero je letos vključenih preko 170 otrok. Mladi upi so za prikazano v letošnjem šolskem letu ob koncu turnirja prejeli medalje in pokale, s strani občinstva pa bučno podporo skozi celoten turnir ter velik aplavz ob zaključku.

Na turnirju so nastopali dečki iz sedmih novomeških osnovnih šol, ki so bili razporejeni v dve kategoriji, in sicer dečki iz 3. in 5. razredov. Na zaključnem turnirju smo bili priča napetim tekmam vse do zadnjega sodnikovega žvižga, saj je turnir odločal o končnih razvrstitvah posameznih šol. V kategoriji 3. razreda je prvo mesto osvojila ekipa iz OŠ DRSKA, v kategoriji 5. razreda pa ekipa OŠ CENTER.

Vsem fantom in njihovim učiteljem čestitamo za prikazano rokometno znanje, fair play ter borbenost. Predvsem pa nas veseli, da so vsi skupaj uživali tako skozi celotno sezono kot tudi na vseh odigranih turnirjih.

Sodelujoče šole: OŠ Bršljin, OŠ Center, OŠ Drska, OŠ Grm, OŠ Otočec, OŠ Stopiče, OŠ Šmihel.

Other Articles

Članska ekipa
KlubZanimivost