Krka

Mladi krkaši navdušili z igro proti Škofljici

Ekipa starejših dečkov A je popoldne pred številnimi navijači v domači dvorani Marof v 2. krogu polfinalne skupine A gostila ekipo ŠRD Škofljica. Krkaši so po izjemno izenačenem dvoboju tekmo na koncu dobili s 24:21 (10:8), ter gostom zadali drugi zaporedni poraz v omenjeni skupini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener Dejan Vujić je bil z igro svojih varovancev zadovoljen, saj so pokazali veliko mero znanja in borbenosti, ki se jim je na koncu obrestovala. Novomeščani so sicer v izenačeni tekmi bili vseskozi korak pred Škofljico, ki je ob polčasu zaostajala za dva zadetka (10:8), krkaši pa so s preudarno in učinkovito igro tudi v nadaljevanju ohranjali potrebno prednost, ki je na koncu znašala tri zadetke.

Statistika: Burgar, Krbanjević, Marin, Rangus, Kovač E.5, Kovač G.3, Peterlin 4, Cimermančič, Resnik 6, Fifolt 2, Tratar 4, Serafimov, Horvat, Ambrožič.

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekipa SDA po današnji zmagi še ohranja možnost za nastop na zaključnem turnirju četverice. Še enkrat se bodo namreč pomerili z današnjim tekmecem ter odigrali še tekmo s Svišem, kjer se jim bodo skušali oddolžiti za nesrečen poraz v uvodnem krogu skupine.

Other Articles

Starejši dečki
Kadetska ekipa