Krka

Mladinci s solidnim prvim polčasom v nadaljevanju popustili

Po nekajmesečnem premoru zaradi koronavirusa se je v dvorani Marof to popoldne odvijala mladinska tekma, kjer so domači rokometaši gostili RK Mokerc-Kig. Novomeščani so v 7. krogu 1. mladinske lige morali na koncu priznati premoč gostom, tekma se je končala z rezultatom 23:29 (13:12).

Krkaši so tekmo začeli v krču, kar je bilo razvidno tudi v igri. Gostje so hitro prevzeli pobudo, saj so ohranjali prednost treh zadetkov ( 4:7), v 20. minuti prvega dela pa so varovanci trenerja Sama Juga zaostanek izničili in povedli ( 8:7), do polčasa pa si Krkaši zajetnejše prednosti niso ustvarili. Začetek drugega dela je znova pripadel gostom, ki so spremenili postavitev v obrambi, kar je zmedlo Krkaše, saj jim igra ni stekla, v zaključku tekme pa so odigrali slabše, kar so dodobra izkoristili gostje, ki so na koncu zasluženo slavili.

Alen Jereb: »Na tekmo smo bili dobro pripravljeni. Res pa je, da nam manjkajo trije igralci, kar se je na današnji tekmi zelo poznalo, poleg tega pa nismo z nekaterimi fanti še tako uigrani, ker trenirajo konstantno le s člansko ekipo, a to ne more biti glavni razlog. Mislim, da smo se borili do konca in se bomo iz te tekme še kaj naučili«.

Statistika:

MRK KRKA: Rauh, Avsec 7, Majstorovič, Berk, Nosan, Muhič 3, Škrinjar, Kokalj, Klobčar 3, Emeršič 7, Tisovec, Vidmar, Goleš 1, Udovč, Jereb 2, Strmole.

Mladinska ekipa je tako doživela drugi poraz v sezoni, že čez teden dni pa odhajajo v Ormož, kjer bodo skušali popraviti vtis z današnjega srečanja.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa