Krka

Mlajši dečki na prvi domači tekmi znova navdušili

Ekipi mlajših dečkov A in B sta dopoldne v domači dvorani gostili vrstnike iz RK Grosuplje in zabeleži drugo zaporedno zmago v sezoni.

Uvodno tekmo so odigrali mlajši dečki B, ki so srečanje začeli slabše od pričakovanj trenerja Lipoglavška, saj so gostje povedli s petimi goli prednosti ( 1:6), a so mladi rokometaši Krke v nadaljevanju le strnili svoje vrste, do polčasa zaigrali čvrsteje in na odmor odšli s petimi zadetki prednosti. Povsem drugo igro je ekipa MDB prikazala v nadaljevanju in povsem strla odpor gostov, ki so do polovice drugega dela srečanja že zaostajali za 11 zadetkov. Trener Lipoglavšek je minutažo namenil vsem igralcem, ki so do konca tekme sicer prednost zmanjšali, a kljub temu prikazali odlično predstavo in se na koncu veselili novega para točk.

MDB  – MRK KRKA – RK Grosuplje  28:25 (16:11)

Za Krko so igrali: Peterlin, Kovač E., Pust, Strašek, Kovač, Tratar, Horvat, Kastelic, Cimermančič, Škrbe, Serafimov, Rangus, Drnovšek, Dular, Fifolt, Blažič

Dokaj lahko delo so imeli tokrat mlajši dečki A, ki so sicer v tekmo vstopili nekoliko neodločno, v nadaljevanju pa prikazali všečno in borbeno igro, saj so ob polčasu imeli zajetno prednost osmih zadetkov, kar je zadostovalo za mirnejše nadaljevanje srečanje. Tempu Krkašev Grosupeljčani niso mogli slediti, kljub zajetnejši prednosti pa mladi upi niso popuščali in tekmo zanesljivo dobili s petnajstimi  zadetki.

MDA- MRK KRKA – RK Grosuplje  26:11 (12:4)

Za Krko so igrali: Butala, Palka, Pust, Progar, Peterlin, Kastelic, Kaplan, Kastelec, Cesar, Bartolj, Rangus, Lukše, Kovač, Zajc

Danes teden jih čaka nova preizkušnja, obe ekipi odhajata na gostovanje v Črnomelj.

Other Articles

Članska ekipaIzjave
Krkaši v soboto z vinarji
Starejši dečki