Krka

Najmlajši člani MRK KRKA, mlajši dečki A in B so dopoldne gostovali v Ribnici. V Novo mesto so se vrnili s polovičnim izplenom.

Mlajši dečki B so po slabši predstavi tokrat morali priznati premoč domačinom, ki so Krkaše premagali z rezultatom 28:18 ( 15:8). Trener David Lipoglavšek z igro svojih varovancev ni bil zadovoljen, saj se niso dovolj potrudili za ugoden rezultat. Napake bodo morali odpraviti v tednu, ki je pred njimi in se pripraviti na novega nasprotnika v polfinalni skupini CENTER II. V dvorani Marof bo ekipa MDB v 3. krogu gostili ekipo Rokometnega kluba Krško.

MDB- RD Riko Ribnica 25:18 ( 15:8).

Za Krko so igrali: Drnovšek, Kastelec, Pust, Palka, Derganc 9, Golob 4, Janežič 1, Štangelj, Butala, Cesar, Kaplan, Nemanič, Ščuka 3, Smolič 1, Blažič.


Drugo zaporedno zmago pa so slavili mlajši dečki A, ki so na gostovanju v Ribnici brez težav premagali domačine. Izid tekme je bil 11:34 ( 7:17).

Ekipo je skozi celotno tekmo krasil timski duh, do prepričljive zmage pa jih je vodila dobra igra v obrambi in napadu, kar so fantje prikazali tudi na uvodni tekmi v sezono.

MDA – RD Riko Ribnica 11:34 ( 7:17).

Za Krko so igrali: Drnovšek, Rajh 3, Krašovec 2, Medle 3, Škufca 10, Đukić, Derganc 1, Movern, Reba 5, Gros 5, Pirh 2, Ščuka 1, Blažič 2,

Ekipa MDA je po današnji tekmi na 1. mestu, mlajši dečki B pa s porazom in zmago na trenutnem 4. mestu DP.