Krka

Na uvodnem treningu tudi mlajše selekcije

S treningi na novo rokometno sezono so začele tudi mlajše selekcije. Pozno popoldne so se na stadionu pri dvorani Leona Štuklja zbrali mlajši in starejši dečki, s pripravami pa so začeli tudi kadeti in mladinci.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kljub počitniškim dnem je na uvodni trening prišlo lepo število rokometašev, v polni zasedbi pa bodo vse ekipe predvidoma prihodnji teden. Fantje so po posameznih selekcijah dobili prve informacije o poteku priprav, saj se tekmovalna sezona za kadete in mladince začenja že tretji vikend v septembru, za mlajši in starejše dečke pa teden dni kasneje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kot je povedal vodja mladinskega pogona Robert Cvikl, bodo treningi do konca tega tedna potekali na stadionu, naslednji teden pa se rokometaši že selijo v dvorano. Mlajši in starejši dečki bodo v sklopu priprav odigrali tudi dva turnirja- čez štirinajst dni odhajajo na mednarodni turnir, ki bo potekal na Dunaju, kadete pa v omenjenm terminu čaka turnir v Ivančni Gorici. Strokovni kader je pri mlajših selekcijah nekoliko spremenjen, več o tem pa v prihodnjih dneh.

Other Articles

Članska ekipa
Mednarodni turnir Krka 2022