Krka

V trebanjski dvorani se je dopoldne odigral 8. krog v predtekmovalni skupini CENTER II, kjer so najmlajši rokometaši MRK KRKA znova pokazali premoč nad gostitelji, ekipo RK Trimo.

Uvodno tekmo so odigrali mlajši dečki B, ki so suvereno in brez težav nadigrali Trebanjce. Krkaši so vodili skozi celotno tekmo in na koncu zadovoljnih obrazov zapustili parket. Srečanje se je končalo z rezultatom 18:23 ( 5:13)

MDB- RK Trimo : MRK KRKA 18:23 ( 5:13)

Za Krko so igrali: Drnovšek, Kastelic, Pust, Derganc 7, Golob 2, Janežič, Grubačević, Štangelj, Butala 1, Cesar, Zajc 1, Kaplan 5, Nemanič, Ščuka 3, Smolič, Blažič 4.

S sedmimi zmagami in porazom ekipa MDB zaseda trenutno 1. mesto, naslednji krog bodo doma gostili Ribničane.

Uspeh najmlajših so z zmago dopolnili še mlajši dečki A, ki so povsem deklasirali domačine in bili za razred boljši v vseh segmentih igre. Trener mlajših dečkov David Lipoglavšek je bil na koncu obeh tekem s prikazano igro svojih varovancev zadovoljen, saj so upoštevali navodila in s kolektivno igro ter čvrsto obrambo naredili lep rezultat. Tekma se je končala z rezultatom 10:31 ( 1:14).

MDA- RK Trimo: MRK KRKA 10:31 ( 1:14)

Za Krko so igrali: Rajh 7, Kraševec 6, Medle 3, Butala 3, Škufca 5, Derganc, Movern, Muhič, Đukić, Reba 3, Gros, Gornik, Smolič, Pirh 1, Pavlin 1, Blažič 2.

Ekipa MDA je s 14 točkami na trenutno 2. mestu prvenstvene lestvice. V naslednjem krogu bodo krkaši doma gostili četrto uvrščeno ekipo RD Riko Ribnica.