Krka

Včeraj popoldne so starejši dečki A gostovali pri vodilni ekipi RD Riko Ribnica in se v Novo mesto vrnili s točko. Derbi 4. kroga v skupini CENTER II se je zaključil z delitvijo točk, bilo je 23:23 (10:11).

Varovanci trenerja Dejana Vujića so se na izjemno izenačeni tekmi dobro borili in se lanskoletnim udeležencem Final 4 dobro upirali. V prvem delu so, kljub daljši klopi gostiteljev prišli do dveh golov prednosti (8:10), do glavnega odmora pa naredili nekaj napak in polčas končali z prednostjo enega zadetka. V nadaljevanju se je v dvorani ŠC Ribnica odvijal izenačen dvoboj. Krkaši so z dobro igro na trenutek uspeli zaustaviti nalet domačinov in povedli s 19:21, a so Ribničani z delnim izidom 3-0 nadoknadili zaostanek, krkašem pa je v samem zaključku tekme zmanjkalo moči, na koncu sta si tekmeca točki razdelila. Končni rezultat je bil 23:23.

Statistika: RD RIKO RIBNICA: Merhar (4 obrambe), Blatnik, Bolha, Đorđevski 4, Ilc 2, Kljun, Begić 3, Belaj 4 (1), Prelesnik, Turk, Pugelj 1, Lah, Fajfar 7 (3), Štupica 2 (1), Belaj,
MRK KRKA: Burgar (9 obramb), Teraš, Ščuka 1, Dular 3, Štangelj, Strašek 8 (1), Kastelic 1, Blažič 1, Sekula, Ambrožič 1, Pust 8 (3),

Sedemmetrovke: RD RIKO RIBNICA 6 (5), MRK KRKA 4 (4)
Izključitve: RD RIKO RIBNICA 4 minut, MRK KRKA 6 minut
Rdeči kartoni: MRK KRKA 1

Krkaši, ki so po dosedanjih tekmah zbrali tri točke, v četrtek, 19. oktobra pa odhajajo na gostovanje v Ivančno Gorico, kjer bodo odigrali zaostalo tekmo.