Krka

Natrpan urnik tekem pustil posledice

Ta konec tedna bodo prvoligaške ekipe po večini počivale, predvidenih tekem ni. Tako so tudi rokometaši Krke za ta teden končali s treningi, za njimi je zelo naporen koledar tekem, saj so od začetka spomladanskega dela v Ligi NLB  v mesecu dni odigrali kar 6 tekem, ki so na igralcih pustile določene posledice, povečini gre za poškodbe, ki pa se bodo do nadaljevanja tekmovalnega ritma že zacelile.

“Imeli smo res naporen mesec. Tekme so si sledile v ritmu sreda-sobota. To pa je pustilo posledice na ekipi. Mala sreča je, da so poškodbe prišle ravno pred EHF pavzo in upam, da nam bo to pomagalo, da se izvlečemo iz primeža poškodb. Sicer pa so fantje izjemno dobro razpoloženi, timski duh je tisti pravi in trenirajo na zavidljivi ravni. Naslednji teden bomo treninge še stopnjevali, počasi pa se bomo začeli pripravljati na ekipo Kopra”, pravi trener Mirko Skoko, ki mu pri reševanju zdravstvenega stanja rokometašev pomaga Aleš Vidmar v sodelovanju s klubskim zdravnikom Tomislavom Hečimovićem.

Kot že omenjeno, so Novomeščani v mesecu dni odigrali šest ligaških tekem- od teh so na treh morali priznati premoč tekmecem ( Loka, Dobova, Ormož), na treh pa iztržili neodločen izid ( Izola, Maribor in Ribnica), predzadnji vikend v marcu pa bodo Krkaši odšli na gostovanje v Koper ( 20.3., 20.krog Liga NLB).

Other Articles

Kadetska ekipaReprezentanca
Kadetska ekipaReprezentanca