Krka

Neporaženi starejši dečki B v polfinale

Ekipa starejših dečkov B je danes gostovala v Škofji Loki, kjer so se v 6. Krogu četrt finalne skupine A pomerili z domačini, ekipo RD Urbanscape Loka in vknjižili šesto zaporedno zmago. Novomeščani so po izenačenem prvem delu na koncu Ločanom odvzeli obe točki in se iz omenjene skupine kot vodilna ekipa veselili uvrstvitve v polfinale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gledalci so lahko v dvorani Poden v Škofji Loki spremljali zanimiv obračun vodilne Krke in drugouvršene Loke, ki je na koncu morala športno priznati premoč Novomeščanom, ki so bili z rezultatom 25:31 (13:13) boljši nasprtnik. Krkaši so sicer do polovice prvega dela prikazali odločno igro, a so vidnejše prednosti niso priborili. Drugi del polčasa je pripael gostiteljem, a so varovanci trenerja Iztoka Adamčiča zaostanek hitro izničili, ekipi sta na polčas odšli pri rezultatu 13:13. Odmor med polčasoma je Novomeščanom prišel še kako prav, dobili so nove napotke, ki so jih v nadaljevanju s pridom izkoriščali in zagospodarili na igrišču, na koncu pa se veselili zmage in uvrstitve v polfinale. Gostitelje so premagali za šest zadetkov, bilo je 25:31.

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Burgar, Rangus, Kovač E.8, Kovač G.2, Peterlin 10, Cimermančič, Resnik 5, Fifolt 3, Tratar 2, Serafimov 1, Krbanjević, Strašek, Horvat, Blažič, Pust.

Other Articles

Mladinska ekipa