Krka

Nobenih presenečenj pred derbijem pri SVIŠ-u

Starejši dečki B so s tekmo 6. kroga v predtekmovalni skupini CENTER II zaključili rokometni konec tedna. V dvorani Marof so gostili ekipo RD HERZ Šmartno in po odlični predstavi pred domačim občinstvom zabeležili novo, šesto zaporedno zmago. Rezultat tekme je bil 40 : 23 (20 : 9).

 

Novomeščani, ki so veljali za izrazitega favorita, so tekmo začeli z delnim izidom 4-0, v tem duhu pa v nadaljevanju ritem tekme še stopnjevali. Gostje so brez pravih idej sicer skušali slediti razpoloženim Krkašem, a so ti prednost pred polčasom še povečali in si do odmora priigrali devet golov prednosti, kar je bilo dovolj za mirno nadaljevanje tekme.

Tudi v drugem polčasu so več znanja in želje ter borbenosti prikazali varovanci trenerja Iztoka Adamčiča, saj so znova, kljub veliki prednosti, prikazali borbeno igro in oster tempo držali vse do konca, ko je rezultat na semaforju kazal 40:23.

Statistka:

Rajh 5, Medle 4, Škufca 11, Đukić, Reba 11, Gros 2, Gornik, Movern, Pirh 6, Pavlin 1.

Izredno zanimiva tekma se obeta že v naslednjem krogu, ko Krkaši gostujejo v Ivančni Gorici. Ekipa Sviš-a ima namreč na drugem mestu enako število točk kot Novomeščani- 6 tekem, 12 točk.

Derbi bo danes teden v Ivančni Gorici.

Other Articles

Članska ekipa
Mlajši dečkiTurnir