Krka

Mladinska ekipa je sinoči v gosteh pri ekipi MRK Ljubljana odigrala srečanje 3. kroga v 1. mladinski ligi in zabeležila novo zmago. Gostitelje so Novomeščani premagali s 30:32 ( 16:18).

Krkaši so tekmo začeli nezbrano, gostitelji pa so zavoljo slabše igre v obrambi prihajali do neoviranih strelov. Varovanci trenerja Timona Orliča so do polčasa zaostanek dveh zadetkov nadoknadili in v drugem polčasu zaigrali bistveno bolje. Prednost so Krkaši uspeli zadržati skozi večino drugega dela igre in se na koncu veselili druge zaporedne zmage v sezoni.

Tilen Kukman: » Tekmo smo zaceli precej medlo. V obrambi ni bilo dobrega sodelovanja in skozi celo tekmo smo imeli težave z realizacijo. Uspeli smo priti do vodstva na koncu prvega polčasa in razliko smo obdržali do konca tekme. Menim, da imamo še veliko rezerv in upam, da jih bomo pokazali na naslednjih tekmah«.

Marko Majstorovič: » V tekmo smo vstopili zelo medlo, nikakor nam ni mogla steči igra v obrambi in tako smo dopuščali domači ekipi do lahkih zadetkov. Do polčasa smo si priigrali dva gola prednosti in v nadaljevanju tekme držali to prednost vse do zaključka tekme ter si priigrali nov par točk«.

Statistika: Rauh, Avsec 3, Majstorovič 6, Luzar, Nosan, Filipovič 1, Hvastija 1, Srebrnjak 1, Klemenčič 7, Plut 4, Klobčar, Kukman 6, Windischer 3, Menger, Luštek, Jakše.