Krka

Obeta se pravi rokometni praznik- F4 in zaključek Lige NLB

V soboto se v dvorani Marof obeta rokometni praznik. Dvorana Marof bo namreč prizorišče zaključnega turnirja četverice najboljših v kategoriji starejših dečkov B, kamor so se po izjemnih predstavah v letošnji sezoni uvrstili tudi rokometaši MRK KRKA pod vodstvom trenerja Dejana Vujića, ki je na svoje varovance več kot ponosen.

 

 

 

 

 

»Fantje so od samega začetka dovolj dobro napredovali in iz meseca v mesec prikazovali zadovoljive igre. Njihov trud bo tako poplačan z nastopom na sobotnem finalu najboljši ekip v njihovi konkurenci, kjer pa pričakujem, da bomo prikazali še dve odlični predstavi. Zagotovo si fantje želijo naslova državnih prvakov. Meni osebno je pomembno le to, da odigrajo najboljše, kar znajo- če bo to dovolj za naslov ali ne, bomo videli v soboto. Ob tej priložnosti vabim ljubitelje rokometa, da s tribun dvorane Marof podprete naše fante v čim večjem številu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Razpored tekem F4:

 

 

 

 

 

 

 

Dogajanje bo potekalo vse od dopoldanskih ur, vrhunec večera pa bo zadnja članska tekma v sezoni. Več kot dovolj razlogov, da si to soboto rezervirate za ogled tekem na Final4, kjer se bodo poleg ekipe Krke za naslov državnega prvaka borile še ekipe RK Gorenje Velenje, RK Jeruzalem Ormož ter RD Riko Ribnica.

Vabljeni!

Other Articles