Krka

Odličen začetek Krke, zmaga v roke Loki

Mladinska ekipa je včeraj v 2. krogu 1. mladinske lige gostila ekipo RD Urbanscape Loka, srečanje pa se je zaključilo s 29:35 ( 17:15).

Varovanci trenerja Sama Juga so srečanje začeli dobro in že v 8. minuti vodili s 7:2. Po nekaj napakah v napadu so se jim Ločani približali, do polčasa pa prednost prepolovili. Ekipi sta na velik odmor odšli s prednostjo Krke (17:15), ki pa je v uvodnih minutah prednost hitro zapravila. Krkaši so nadaljevali s toplo-hladno igro, kar so s pridom izkoriščali Ločani, ki so imeli po vrhu vsega v vratih še izredno razpoloženega vratarja. Gostje so v končnici tekme uspeli zvišati prednost, Krkašem pa posledično igra ni stekla. Ob koncu srečanja so morali športno priznati premoč Loki, ki je Krkašem zadala prvi poraz.

Statistika:

Rauh, Kukman 6, Avsec, Majstorovič 1, Novak , Jakše, Bačar, Matko , Nosan, Jaklič, Klemenčič , Batagelj 2, Srebrnjak, Windischer 3, Hvastija 1, Menger 4.

Novomeščani bodo morali današnji neuspeh hitro pozabiti in se pripraviti na neugodno ekipo Izole, ki bo njihov nasprotnik v 3. krogu.

 

Other Articles

Mlajši dečki
Starejši dečki