Krka

Članska ekipa je sinoči opravila prvi trening v sklopu priprav na novo sezono. Rokometaši so med premorom po besedah trenerja Romana Zarabca dobro delali in na uvodni trening prišli motivirani,v dobri formi, fizično pripravo pa bodo nadgrajevali in do začetka prvenstva še izpopolnili.

» V teh prvih tednih bomo poudarek namenili predvsem kondiciji, moči, vzdržljivosti. Več bo intervalnih tekov, je pa dejstvo, da bomo velik pomen pri vsem tem delu namenilii tudi preventivi. Želimo si čim manj poškodb, zato je program sestavljen tako, da bodo fantje maksimalno kondicijsko pripravljeni do začetka lige. Ne bo lahko, saj bodo poleg treningov odigrali precej tekem in naš cilj je, da bo vsak posameznik pripravljen odigrati vseh šestdeset minut tekme«, pravi Timon Orlič, ki bo v letošnji sezoni zadolžen za kondicijsko pripravo Krkašev. Želimo pa si, da bi bila sezona uspešna in brez poškodb, še dodaja Orlič.

Do začetka prvenstva bodo varovanci trenerja Romana Zarabca odigrali niz prijateljskih tekem, med drugimi bodo v domači dvorani Marof gostili avstrijski FC Ferlach, trebanjski Trimo in hrvaškega državnega prvaka PPD Zagreb.