Krka

Ormožani strli odpor Krke v polfinalu pokala Slovenije

Napovedi krkinega stratega Mirka Skoka, ki je pred dnevi dal vedeti, da bodo današnjega tekmeca, ekipo Jeruzalema iz Ormoža premagali še tretjič letos, se niso uresničile. Po tekmi, ki so jo njegovi varovanci izgubili s 22:26 (13:12), je bil vidno razočaran. Jutri se bodo Novomeščani za 3. mesto pomerili z ekipo Kopra, ki je danes na prvi polfinalni tekmi izgubila proti Celju.

Izjave po tekmi:

Tilen Kukman, MRK KRKA: » Žal se naše želje po finalu niso uresničile. Smo razočarani, jasno. Tokrat so bili Ormožani na krilih svojih navijačev boljši in so zasluženo v finalu.«

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rok Žuran, RK Jeruzalem Ormož:« Mislim, da smo zasluženo zmagali in napredovali v jutrišnji finale. Dali bomo vse od sebe, nekaj moči in energije je nam in našim navijačem še ostalo.«

Statistika:

Jeruzalem Ormož: Skledar, Balent, Zemljič, Munda, Bogadi 4, Pungartnik 1, Vincek, Žuran, Hebar, Šulek 1, Kosi 15 (4), Ćirović 4 (2), Krabonja, Kolmančič 1, Škrinjar.
Krka: Rauh, Brajer, Blaževič, Bradeško 1, Avsec 1, Majstorović, Grojzdek 1, Knavs 7 (3), Vukić, Stanojević 3, Rašo, Lončar, Nosan 3, Kukman 6, Windischer, Matko.
Sedemmetrovke: Jeruzalem Ormož 6 (6), Krka 4 (3).
Izključitve: Jeruzalem Ormož 10, Krka 10 minut.
Rdeči karton: /.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekma za tretje mesto bo jutri, v nedeljo, 7. maja ob 14.45 v dvorani Hardek.

Other Articles

Članska ekipaPokal Slovenije
Članska ekipaPokal Slovenije