Krka

Novo mesto bo konec tega tedna v znamenju enega od vrhuncev rokometne sezone 2018/19. Dvorana Marof bo jutri in v nedeljo prizorišče zaključnega turnirja pokala Slovenije, žreb pa je nedavno določil, da se bosta jutri v polfinalu (ob 17.00)  pomerila glavna favorita za končno zmagoslavje – Celje Pivovarna Laško in Gorenje Velenje, večerni del (ob 20.00) pa se bo sklenil  z dolenjskim polfinalnim obračunom med  ekipo RK Sviš Ivančna Gorica in gostitelji turnirja MRK KRKA.

Novomeščani, ki so v državnem prvenstvu sicer zaostali za svojimi cilji in se niso uvrstili v ligo za prvaka obljubljajo, da bodo naredili vse, da se drugo leto zapored prebijejo v veliki finale in ponovijo dosežek z lanskega pokalnega turnirja v Ljutomeru. Za izbrance domačega trenerja Roberta Cvikla, ki je ob koncu rednega dela zamenjal Mirka Skoka, je ta cilj povem dosegljiv, v obračunu proti lokalnim tekmecem iz Ivančne Gorice, ki bodo po koncu sezone izpadli iz prvoligaške druščine, so namreč absolutni favoriti. Kot zatrjujejo farmacevti, so na polfinalni obračun dobro pripravljeni. »Mislim, da smo v tem tednu res nadgradili našo igro. Ostane nam še nekaj malenkosti, ki jih moramo doreči in popraviti tako v obrambi kot v napadu. Ker je organizacija finala pokala Slovenije pripadla prav nam, Novomeščanom, imamo v ekipi še dodatno motivacijo, da se dokažemo pred našimi navijači ter širšo slovensko javnostjo. Ekipa že nestrpno pričakuje jutrišnji začetek tekme, da dokažemo to borbo in rokometno znanje tudi na parketu. Zato vabim vse navijače in tudi tiste, ki malo manj spremljajo novomeški rokomet, da nas pridejo podpret v čim večjem številu na tribune novomeške dvorane Marof, saj si želimo vsi skupaj z njihovo pomočjo  priti do zasluženega finala pokala«, pred rokometnim spektaklom pove kapetan David Didovič.

VSTOPNICE:

DNEVNA: 15 EUR / odrasli;    8 EUR / mladina do 15 let

POSAMEZNA TEKMA: 10 EUR / odrasli;    5 EUR / mladina do 15 let

PRODAJA BO NA DAN TEKME, 2 URI PRED DOGODKOM, ter DANES, 10. maja,  na dogodku odprtja Glavnega trga, kjer bomo imeli postavljeno stojnico z vsemi informacijami. Možne rezervacije na info@mrk-krka.si.

Opomba: Letne klubske karte ne omogočajo prostega vstopa!!!