Krka

Ribničani pretrd oreh za SDA

 Včeraj popoldne je ekipa starejših dečkov A v 5. krogu skupine CENTER II gostovala pri trenutno vodilni Ribnici. Novomeščani so se domov vrnili brez izplena, tekma se je končala v korist gostiteljev s 33:26 (13:11).

 

 

 

 

 

 

 

 

Novomeščani, ki v letošnjo sezono niso krenili po pričakovanjih, so zabeležili tretji zaporedni poraz. Tokratna ovira je bila ekipa Riko Ribnice, ki je na koncu slavila s sedmimi goli prednosti. Novomeščani so sicer prvi polčas odigrali dobro in se z gostitelji enakovredno borili ter tik pred glavnim odmorom na kratko povedli (10:11), a so Ribničani izkoristili nekaj slabih trenutkov Krke in na polčas odšli s prednostjo dveh zadetkov (13:11). Veliko nihanja v igri in slabša realizacija krkašev je bila v drugem delu srečanja voda na mlin Ribičanov, ki so spretno izkoriščali napake varovancev trenerja Dejana Vujića, ki rešitve za razigrane gostitelje ni našel. V prelomnih trenutkih tekme so več zbranosti pokazali domačini in na koncu slavili s sedmimi goli prednosti. Končni rezultat tekme je bil 33:26.

Statistika: Marin, Krbanjević, Rangus, Kovač E.6, Kovač G.2, Peterlin 10, Cimermančič, Resnik 5, Fifolt, Tratar 1, Serafimov, Grden, Horvat, Ambrožič, Pust 2.

Ekipa SDA bo v naslednjem krogu doma gostila ekipo RK Grosuplje. Tekma bo to soboto, 21. oktobra, ob 12.30 v dvorani Marof.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa