Krka

SDA bodo sezono sklenili s turnirjem v Marofu

Ekipa starejših dečkov A je odigrala še zadnji krog v polfinalni skupini A. Novomeščani so gostovali pri ekipi ŠRD Škofljica in si priigrali tesno zmago. Tekmeca so premagali s 26:25 (16:13).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varovanci trenerja Dejana Vujića je tekmo odprla zelo učinkovito, do polovice prvega dela pa so krkaši že prišli do največje prednosti šestih zadetkov (5:11). Do glavnega odmora so gostitelji zaostanek prepolovili, v nadaljevanju srečanja pa zaigrali bolje ter se Novomeščanom upirali do zadnjih minut srečanja. Krkaši so v končnici zadržali dovolj zbranosti in tekmo srečno pripeljali h koncu. Tekma se je končala z rezultatom 25:26 ( 16:13) v korist MRK KRKA.

Statistika: Marin, Rangus, Kovač E. 4. Kovač G. 3, Peterlin 7, Cimermančič, Resnik 7, Tratar 3, Serafimov, Grden, Strašek 1, Horvat 1, Ambrožič, Pust.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekipa starejših dečkov A  je v polfinalni skupini A vknjižila dve zmagi in dva poraza, s štirimi točkami pa omenjeni del tekmovanja sklenila na 4. mestu. Krkaši se bodo za končno razvrstitev  od 5.-8. mesta potegovali že naslednji konec tedna, ko bodo v dvorani Marof potekale končne odločitve. Poleg Krke bodo na turnirju sodelovale še ekipe iz Škofljice, Radovljice ter Dobove.

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki