Krka

Ekipa starejših dečkov A je popoldne v dvorani Marof odigrala tekmo 12. kroga v skupini CENTER II, kjer je gostila še neporaženo ekipo RD Riko Ribnica. Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so sicer po izjemno izenačenem dvoboju tekmo tesno izgubili s 25:26 (13:14).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po končnem rezultatu sodeč je bila tekma med vodilnimi Ribničani in drugouvrščeno Krko od prve do zadnje minute izenačena. Novomeščani so se z gosti dobro borili in v prvem delu nekajkrat tudi povedli, pred polčasom pa so naredili nekaj napak, polčas pa zaključili z golom zaostanka. Tudi drugi del srečanja je potekal v razburljivem tempu. Igra Krke je nihala, kar so Ribničani izkoristili, a so se Novomeščani hitro vrnili, saj so v zadnjih minutah tekme uspeli rezultat poravnati na 25:25, v zadnjem napadu pa so imeli več sreče gostje, ki so na koncu slavili in Krki zadali boleč poraz. Tekma se je končala z rezultatom 25:26.

Statistika: Kastelec, Pust 2, Palka 2, Kanc 5, Butala 5, Cesar, Zajc 2, Progar 2, Kaplan 6, Kastelic, Rangus, Bartolj, Kovač, Peterlin 1, Resnik.

Ekipa SDA ima po enajstih odigranih tekmah 15 točk, na lestvici pa zaseda trenutno 2. mesto. Krkaši morajo do zaključka tekmovalnega dela v skupini CENTER II odigrati še zaostalo tekmo 9. kroga z ekipo Trima iz Trebnjega.