Krka

Ekipa starejših dečkov A je v 3. Krogu četrt finalne skupine B gostovala v Kopru. Potem ko je prvi polčas pripadal Krki, so domačini, ekipa RD Koper v drugem polčasu prevzeli pobudo in tekmo dobili s 29:24 (13:12).

Novomeščani so v tekmo vstopili odločno in nekajkrat povedli za dva zadetka, a so Koprčani v sredini prvega dela izkoristili padec igre Krke in z delnim izidom ujela Novomeščane, ki so tik pred koncem glavnega odmora  znova imeli prednost dveh zadetkov (8:10), a so z nekaj napakami dovolili domačinom, da so se jim približali in po 30. minutah povedli s 13:12.

V drugem polčasu so vajeti igre povsem prevzeli Koprčani, ki so diktirali oster tempo igre. Kljub vztrajni in požrtvovalni igri v obrambi krkašem ni uspelo zaustaviti naleta domačinov, ki so prednost v drugem delu drugega polčasa le še povečevali, na koncu pa slavili s petimi goli prednosti. Rezultat tekme je bil 29:24.

Statistika: Kastelec, Pust 6, Kanc 6, Lukše 1, Butala 6, Cesar 1, Zajc 2, Progar 1, Kaplan, Kastelic 1, Bartolj, Rangus, Kovač.

Naslednji, zadnji krog omenjene četrtfinalne skupine bodo krkaši odigrali derbi z ekipo RK Sevnica.