Krka

S tekmovalnim delom sezone 2019/20 v skupini CENTER II, so danes začeli tudi starejši dečki A. V uvodnem krogu so gostovali pri ekipi RK Kočevje in zabeležili prvo zmago, saj so domačine brez težav premagali s 25:34 ( 14:13).

Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča v prvem delu igre niso blesteli, saj je tekma potekala v izredno napetem in izenačenem tempu, v rahli prednosti pa so bili ob polčasu gostitelji (14:13). Krkaši so med odmorom na račun slabe igre v obrambi in napadu s strani trenerja Adamčiča slišali nekaj krepkih, napotki in nova navodila pa so v nadaljevanju le obrodila sadove, saj so Novomeščani z delnim izido 0:6 ( 14: 20) povsem zasenčili domačine in pokazali svoj pravi karakter. Prednosti, ki so si jo ustvarili na samem začetku drugega polčasa so ohranjali do konca tekme, ko so se veselili prvih prvenstvenih točk v sezoni.

Statistika: Škufca 10, Pirh 7, Reba 6, Krašovec 3, Derganc 2, Gros 2, Smolič 1, Ščuka 1, Zorman 1, Muhič, Rajh, Movern, Đukić, Drnovšek, Pavlin.

V skupini CENTER II bodo poleg današnjih tekmecev, Krke in Kočevja, nastopile še ekipe RD Riko Ribnica, RK Brežica, RK Sevnica in RK Črnomelj.