Krka

SDB doma izgubili proti Kopru

Ekipa starejših dečkov B je v domači dvorani odigrala drugo polfinalno tekmo. Varovanci trenerja Dejana Vujića so gostili ekipo RD Koper, ki je na koncu Novomeščane premagala s 31:24 (15:12).

Krkaši so po obetavnem začetku še držali stik z gosti, nato pa popustili v igri in dovolili Koprčanom, da so se razigrali. Ob polčasu so Novomeščani zaostajali za tri zadetke (12:15), v nadaljevanju pa niso uspeli sestaviti dobre igre v obrambi, v napadu pa so krkaši naredili preveč napak. Tekma se je končala po željah gostov iz Obale, bilo je 31:24.

Novomeščani bodo vtis z današnje tekme skušali popraviti na naslednji tekmi, ki bo čez tri tedne. Takrat bodo doma gostili RK Trimo Trebnje.

MRK KRKA: Jerković (5 obramb), Hudovornik (3 obrambe), Štangelj 5 (1), Ščuka 4 (1), Kirm 9, Goršič, Kaplan 1, Vidmar 3, Teraš 1, Husak 1,
RD KOPER: Lapajne Stanjko (3 obrambe), Klinec (1 obramba), Pavlovič, Bavdek, Rapotec 5, Marinkovski, Rapotec 1, Kocevski 8, Nadoh 2, Čadež Zorec, Vugrinec 4, Grandič, Peršolja 3, Muženič 1, Škof 7, Grbec Bonaca,

Sedemmetrovke: MRK KRKA 5 (2), RD KOPER 0 (0)
Izključitve: MRK KRKA 6 minut, RD KOPER 14 minut

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki