Krka

Slovan preprečil slavje Krki

Mladinska ekipa je včeraj zvečer v dvorani Marof v 8. Krogu 1. Državne mladinske lige gostila neugodno moštvo Slovana. Novomeščani so tekmo po slabši igri v drugem delu izgubili, bilo je 31:36 (16:16).

Krkaši so v tekmo vstopili v nekoliko okrnjeni zasedbi. Na tekmi ni bilo poškodovanih Luke Udovča, Alena Jereba, Jakoba Ščuke, Leona Škrinjarja in vratarja Žana Nahtigala.

S slabšo igro v napadu sogostom dovolili, da so se razigrali in povedli. Njihovo prednost treh, štirih zadetkov so varovanci trenerja Sama Juga uspeli do glavnega odmora izničiti (16:16), a v nadaljevanju kmalu popustili in odigrali toplo-hladno. Po slabši realizaciji so gostje iz Kodeljevega nezbranost Novomeščanov znova izkoristili v svoj prid in v odločilnih trenutkih prišli do lahkih zadetkov ter do končne zmage.

MRK KRKA: Drnovšek (8 obramb), Muhič (3 obrambe), Pust 1, Muhič 4, Kastelec, Cesar 1, Derganc 5, Zajc 12 (5), Strmole 1, Zajc 1, Kaplan, Pirh 6, Pavlin,
RD LL GROSIST SLOVAN: Marušić (8 obramb), Pogorelec, Novak 9, Balažic 4, Ribić 5, Kitić 1, Levec, Lipovac, Pirnat 1, Mihalic, Šegula 7 (4), Orač Istenič, Puklič 9,

Sedemmetrovke: MRK KRKA 7 (5), RD LL GROSIST SLOVAN 5 (4)
Izključitve: MRK KRKA 12 minut, RD LL GROSIST SLOVAN 16 minut

 Krkaši bodo skušali vtis in boljšo predstavo prikazati v naslednjem krogu v gosteh pri ekipi MRK Ljubljana.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipaEHF Pokal