Krka

Stanojević nova okrepitev Krke

Danes teden se bo na pripravah na novo rokometno sezono 2023/24 zbrala članska ekipa MRK KRKA. Po izjemnem uspehu v minuli sezoni, končnem 4. mestu v državnem prvenstvu ter osvojeni bronasti medalji v pokalu Slovenije, se bodo rokometaši pod vodstvom trenerja Mirka Skoka skušali dokazati tudi na evropskem parketu (žreb vseh tekem EHF CUP 1. in 2. kroga bo jutri dopoldne na Dunaju).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da bodo konkurenčni predvsem v najmočnejši slovenski rokometni ligi, je vodstvo kluba med poletnim premorom poskrbelo za še eno okrepitev. Pred dnevi je k podpisu pogodbe pristopil 23- letni Veljko Stanojević (desni zunanji), ki je v lanski sezoni sicer že nosil dres Krke, a je nastopal kot posojeni igralec RK Trimo Trebnje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

» Vesel sem, da ostajam v klubu kakršen je Krka. Moj cilj in želja vseh v klubu je, da tudi v prihajajoči sezoni nadaljujemo z dobrimi predstavami in še izboljšamo končni rezultat. Glede na izjemen rezultat v pretekli sezoni se bomo skušali predstaviti po svojih najboljših močeh tudi na evropskem parketu, kar je za nas dodatna obveza. Verjamem, da bomo tudi v tem delu tekmovanja uspešno predstavljali barve klube. Dali bomo vse od sebe, pustili bomo srce na igrišču, da bo novomeška publika na nas res ponosna. Pričakujem pa, da nas bodo podpirali v čim večjem številu«, pove levoroki Stanojević, ki je zvestobo klubu obljubil do konca sezone 2024/25.

Veljko, uspešne predstave in dobro počutje v zelenem dresu!

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipaEHF Pokal