Krka

Kot smo poročali, bo trenerski kader v prihajajoči rokometni sezoni  pri mlajših selekcijah nekoliko spremenjen. Trenerskemu timu v mlajših selekcijah se je na včerajšnjem uvodnem treningu pridružil Dejan Vujić, ki bo v MRK KRKA zadolžen za ekipo starejših dečkov. Gre za izkušenega trenerja, ki je zadnjih petnajst let svoje bogato rokometno znanje predajal generacijam rokometašev na Igu, od koder tudi prihaja.

» Zadnji dve leti sem bil trener članske ekipe, pred tem pa sem trinajst let deloval kot trener v mlajših selekcijah. Način mojega dela v Krki bo podoben, kot je bil na Igu, se pravi vzgajat igralce v maksimalno dobro, da bodo nekoč odlični članski igralci, predvsem pa dobri ljudje«, pravi Vujič in dodaja, da bo njegova prva naloga spoznati igralce in preveriti, na kakšnem nivoju znanja so trenutno. »Po prvih informacijah, ki sem jih dobil, so fantje izjemno zanimivi in imajo ogromno rokometnega znanja. Poskušal bom to njihovo znanje še nadgraditi in verjamem, da bomo s trdim delom le še napredovali. Delal bom na širini fantov, moj cilj je, da gremo vsako tekmo na zmago, na koncu leta pa bomo videli, ali bomo realizirali zastavljene cilje«, svoje načrte pojasnjuje Vujić.

Kot je izpostavil še, bo začetni del treningov namenil kondicijskim pripravam in preventivi, nato pa sledi turnir v Avstriji, kjer bodo fantje prvič zares občutili pravo rokometno igro. Septembrske priprave bodo usmerjene na tehnično področje, uigravanju in taktiki, je načrte še razkril trener starejših dečkov Dejan Vujić.

Želimo mu veliko uspehov in dobro počutje v Novem mestu.