Krka

Starejši dečki A v Ivančni Gorici do pomembne zmage

Ekipa starejših dečkov A je dopoldne v 11. krogu skupine CENTER II v dvorani OŠ Stična, vknjižila pomembno zmago. Gostitelje RK SVIŠ Ivančna Gorica so Novomeščani premagali z rezultatom 19:28 (11:13)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krkaši pod vodstvom trenerja Dejana Vujića so v tekmo vstopili zelo ambiciozno in z borbeno igro v uvodnih minutah povedli z 0:5, a so vso prednost tik pred zaključkom prvega dela igre zapravili, saj so se domačini uspeli približati in izenačiti na 10:10. Krkaši so do odmora dvignili nivo igre in nekaj črnih minut spremenili v prednost, polčas pa sklenili z dvema goloma prednosti (11:13). Domačini so v nadaljevanju povsem popustili, medtem ko so krkaši uprizorili več kot uspešno rokometno predstavo in tekmo zaključili z naskokom devetih zadetkov (19:28), z zmago pa si že odprli vrata v nadaljevanje tekmovanja. » Končno smo uspeli igro s treningov prenesti na tekmo. Zavedali smo se, da bomo tekmo dobili s čvrsto igro v obrambi, v napadu pa imamo še kar nekaj rezerv, a če bodo fantje še naprej tako trdo trenirali, se bo tudi ta segment igre dvignil«, po tekmi navdušenja ni skrival trener Vujič.

Statistika: Krbanjević, Marin, Rangus, Kovač E.5, Kovać G.3, Peterlin 11, Cimermančič, Resnik 5, Fifolt 2, Tratar, Serafimov, Ambrožič 2, Pust.

Z današnjo zmago si je ekipa SDA skoraj že zagotovila napredovanje v četrfinalno skupino, o čemer bo odločala zadnja tekma v Grosupljem.

  • Tekma SDB danes ni bila odigrana zaradi bolezni v ekipi.

Other Articles

Članska ekipa
Kadetska ekipa