Krka

Starejši dečki B sezono odprli z visoko zmago

S tekmo 1. kroga v skupini CENTER II, so sezono 2021/22 danes popoldne pred domačim občinstvom odprli tudi starejši dečki B, ki so v dvorani Marof gostili ekipo RK Kočevje.

Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so brez težav prišli do prvih prvenstvenih točk, saj so gladko premagali vrstnike iz Kočevja. Tekma se je v korist Krke končala z rezultatom 37:17 (20:9).

Novomeščani, ki so vendarle dočakali tekmovanje, so tekmo odprli po pričakovanjih. Gostje so bili za razliko od razigranih Krkašev nemočni in že ob polčasu zaostajali za 11 golov, Krkaši pa so z rutinirano igro v nadaljevanju srečanja prednost le še oplemenitili in se na koncu veselili prve zmage. »V sezono smo štartali uspešno, sicer pa sem z današnjo  igro fantom delno zadovoljen, saj je še veliko stvari, ki jih je potrebno popravit. Že v nedeljo nas čaka resen preizkus, saj odhajamo na gostovanje v Trebnje«, je po tekmi povedal trener Adamčič.

Statistika: Rangus, Kovač E.14, Peterlin 3, Kovač G.4, Cimermančič 2, Resnik 4, Fifolt 2, Tratar 6, Serafimov 1, Karabanjević, Grden 1.

V skupini CETER II poleg Krke nastopajo še ekipe RK Trimo Ttrebnje, RK Kočevje in RK Grosuplje.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa