Krka

Starejši dečki uspešni v Ivančni Gorici

Nedeljsko dopoldne je bilo rezervirano za tekmi starejših dečkov, ki so v 13. krogu skupine CENTER II gostovali v Ivančni Gorici:. Obe ekipi, starejši dečki A in starejši dečki B, sta se vrnili s polnim izplenom.

SDB– RK Sviš: MRK KRKA  18:26 (10:10)

Izbranci trenerja Iztoka Adamčiča so po izenačenem prvem delu, ko sta ekipi na odmor odšli poravnani na 10 zadetkov, v nadaljevanju zelo izkazali, popravili napake iz prvega polčasa ter povsem zagospodarili na igrišču ter se na koncu veselili pete zmage v tem delu tekmovanja.

Statistika: Blažič 1, Rangus, Kovač E.7, Kovač G., Peterlin 11, Cimermančič, Resnik 2, Fifolt, Tratar, Serafimov 2, Krbanjević, Grden, Pust 3.

Ob dveh porazih in odigranih sedmih tekmah v skupini CENTER II je ekipa SDB koledarsko leto sklenila na odličnem 2. mestu lestvice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odlično igro so v dvorani OŠ Stična prikazali tudi starejši dečki A, ki so z rezultatom 28:38 (14:20) premagali vrstnike, ekipo RK Sviš in zabeležili peto zmago v skupini CENTER II. Novomeščani so tokrat dokazali svojo kakovost v vseh segmentih rokometne igre in že do odmora narekovali oster tempo igre, ob polčasu je bila njihova prednost že šest zadetkov, v nadaljevanju tekme pa kljub prednosti v igri niso popuščali ter domačinom povzročali nemalo preglavic. Zmaga tako nikoli ni bila ogrožena, za nov par točk  in zanesljivo zmago pa so bili nagrajeni z aplavzom.

SDA- RK Sviš: MRK KRKA  28:38 (14:20)

Statistika: Pust 3, Butala 7, Cesar 1, Zajc 5, Progar 5, Kaplan 13, Kastelic 2, Bartolj, Rangus, Kovač E.1, Peterlin, Tratar 1.

Z enajstimi točkami ( 3 tekme zaostanka) je ekipa SDA trenutno na 4. mestu.

Other Articles

Kadetska ekipa
Kadeti iz Velenja praznih rok
Članska ekipa