Krka

Številne napake botrovale slabšemu izzidu tekme

Mladinska ekipa je včeraj popoldne v Izoli odigrala tekmo 24. kroga v 1. državni mladinski ligi, tekma v dvorani Kraška pa se je končala v korist gostiteljev, ekipe RD Izola. Končni rezultat je bil 33:26 (17:11).

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekma se ni začela po željah trenerja Sama Juga, ki je na koncu fantom očital neprimeren pristop k tekmi. Krkaši so skozi celotno srečanje naredili preveč tehničnih napak,kar jih je na koncu stalo tudi boljšega rezultata. Vse do 17. minute prvega polčasa so Novomeščani še držali stik z domačini, kasneje pa so Izolani izkoristili vsako napako Krke in jo kaznovali s strelom na gol. Zaostanka krkaši, k je ob polčasu znašal šest zadetkov, tudi v nadaljevanju niso uspeli znižati. Pomanjkanje koncentracije in slabša igra v napadu je povsem ohromila igro Krke, nekaj svetlih minut pa so Novomeščani le imeli tik pred vstopom v končnico, ko so se domačinom uspeli približati na štiri gole. Tudi drugačna postavitev obrambe Krki v ključnih trenutkih ni prinesla uspeha, na koncu so morali športno priznati premoč Izolanom, ki so v domači dvorani slavili s 33:26.

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika:

RD BUTAN PLIN IZOLA: Bekrič (12 obramb), Čikotić, Benčič, Smej 4, Šmigoc 5, Krička 5, Bangoji, Orbanić 3, Ahlin 3, Galina 13 (3),
MRK KRKA: Rauh (2 obrambi), Muhič (3 obrambe), Emeršič 5 (2), Berk 4, Vukić 5, Škrinjar, Zajc 5 (3), Strmole 3, Kokalj 1, Pirh 2 (1), Tisovec, Jereb 1,

Sedemmetrovke: RD BUTAN PLIN IZOLA 6 (3), MRK KRKA 11 (6)
Izključitve: RD BUTAN PLIN IZOLA 4 minut, MRK KRKA 8 minut

 

 

 

 

 

 

 

 

Mladinska ekipa bo do konca sezone odigrala še dve tekmi in sicer bo njihov nasprotnik v domači dvorani Slovan, zadnjo tekmo pa bodo odigrali v gosteh pri ekipi Kopra.

Other Articles

Kadetska ekipa
Mlajši dečkiTurnir