Krka

Uvertura pred turnirjem opravljena več kot odlično

Ekipa mlajših dečkov B je popoldne odigrala tekmo 12. kroga v predtekmovalni skupini CENTER II. Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so tokrat gostili ekipo B RK Trimo in po pričakovanjih osvojili nov par točk. Tekmo so Novomeščani zaključili z 35: 22 ( 22:9).

Mladi rokometaši Krke tako z 22 točkami ohranjajo vodstvo na prvenstveni lestvici pred trenutno drugo uvrščeno Ribnico, medtem ko so današnji nasprotniki doživeli deseti poraz v sezoni in domujejo v spodnjem delu lestvice. Krkaši so tekmo začeli zbrano, ves čas kontrolirali potek igre in narekovali prehud tempo, ki pa mu Trebanjci niso bili kos. Novomeščani so ob polčasu vodili z 22:9, premoč v vseh segmentih rokometne igre pa prikazali tudi v nadaljevanju. Kljub visoki prednosti v igri niso popustili in do konca tekme odigrali zbrano in disciplinirano, kar jih je pripeljalo do skupno enajste zmage v sezoni.

Za Krko so igrali: Kastelec 4, Golob, 4, Derganc 4, Pust 1, Janežič 5, Štangelj, Popovič, Butala 3, Cesar 1, Zajc 6, Škufca 3, Kaplan, Nemanič, Ščuka 4, Smolič 2, Blažič 2,

Varovanci Davida Lipoglavška v soboto odhajajo na mednarodni turnir v Rijeko, kjer so znova kandidati za odlično uvrstitev.

Other Articles

Nekategorizirano
Članska ekipa